неделя, 25 юли 2010 г.

Киро Киров бил любовник на Бригита Чолакова

Освен злощастни бизнесменът Киро Киров е имал и щастливи моменти. Неговото име стана известно, след като бе отвлечен, а после върнат от похитителите. Паметливи кадри на Националната телевизия разказват, че именно той имал легендарна любовница в годините на социализма. В края на 70-те години обещаващият млад инженер е поддържал интимна връзка със славната водеща Бригита Чолакова.
По това време Киров бил в разцвета на силите си - атлетичен мъж, наближаващ 40-те, току-що назначен за директор в едно от големите социалистически предприятия. Бригита пък била "най-одумваната говорителка в телевизията", която още жалела за внезапната смърт на голямата си любов Фичо.
Мадам "Тв неделник", която се спомина през 1999 година, представила на колегите си Киров, който бил нещо като консултант в предаването й.
Всеки ден след работа Бригита се качвала на червената му "Волга" и двамата вечеряли в най-популярните софийски ресторанти по онова време - "Будапеща" и "Ропотамо". Дружбата продължила по-малко от година, след което Киров и Бригита внезапно спрели да се виждат. Причината за края на романса така и не станала ясна.

Няма коментари: