неделя, 1 август 2010 г.

Алла Пугачова мени партньорите си като носни кърпички

Алла Пугачова има немалко официални и недотам официални мъже в живота си. Всеки от експартньорите -Миколас Орбакас, Александър Стефанович, Евгений Болдин, Владимир Кузлин, Сергей Челобанов, филип Киркоров, се е погрял на нейната слава и е любопитно какво казва 3а тогавашната си л1обов. Сега е с Максим Галкин, който не само е впечатляващо млад, но и достатъчно талантлив.

Първият мъж в живота на Алла е Валерий Романов, неин състудент от Института за чужди езици „Морис Торез". 18-годишният представител на тогавашната „златна младеж", цяла година изпраща до дома възлюблената си. През 1967 г., когато Алла и Валера решават да се оженят, Романов спешно трябва да замине за Египет. Връща се изпечен международник, но когато се обажда на Алла,

тя го сразява с новината, че същия ден се жени за Миколас Орбакас. Приятелите на Романов след това разказват, че той направо се побърква, няколко години

Живее като отшелник, проваля кариерата си

Избраникът Миколас Орбакас се запознава с бъдещата си съпруга през март 1969 г. и през октомври вече слушат Менделсон. Случката с Романов и за Орбакас е доста неприятно изживяване. „Беше смешна история: седим с родителите на Алла, празнуваме сватбата с шампанско и торта, рози и в този момент вратата се отваря и на прага застава Валери Романов - бившият любовник, за когото бях чувал. Той съвсем малко закъсня, както се казва! Оставих ги сами, дълго разговаряха. Когато се роди Кристина, се пояВиха проблеми. Някой трябваше да я боди на детска градина, да я занимава, докато майка и пътуваше в чужбина. Алла

не обръщаше особено Внимание на семейството си

За четири години съвместен живот нито веднъж не се скарахме. Имаше

сцени на ревност, но по принцип си имахме доверие. Дори не помня кой пръв подаде молба за развод. И тогава, и сега не съжалявам, че се разделихме"

Следващият съпруг Евгений Болдин си спомня точно датата на запознанството с Алла - 26 май 1978 г. „На наш гастрол дойде мило крехко момиче. Гласът и - просто магия! Не блестеше с кой знае каква външност, но беше

изключително непосредствена. Аз се занимавах с възпитанието на Кристина, беше като мое дете. Водех я по музикални школи. Мисля, че добре изпълнявах ролята на баща. През цялото това време не видях истинския й баща. Сега си мисля, че не биваше да се Женим с Алла, това ни изигра лоша шега".

Междувременно плъзват слухове, че Пугачова е предлагала на Сергей Челобанов

следния бартер: той се Жени за нея, тя му осигурява кариера. Но кандидатът така и не успява да се разведе със съпругата си. Край на кариерата! Все пак им остава хубав спомен - той и сега мило я нарича Маша.

Владимир Кузмин се оплаква, че

бил едва ли не роб на примадоната

Но не е точно така. „Дори през 80-те години не можех да си позволя да остана в сянката на Пугачова. Отдавна бях доказал, че струвам нещо. Стоя и досега до Алла. Тя е умна и изискана жена. Отношенията ни са чудесни, съседи сме, Живеем на 5 минути един от друг. Срещаме се, разговаряме като стари приятели. Но ми се струва, че е заобиколена от хора, които не струват".

Поредният съпруг Александър Стефанович: „Непрекъснато пусках какви ли не молби и справки до общината, за да осигуря допълнителна Жилищна площ. В резултат на това ни дадоха огромен за онези времена апартамент — четиристаен!" Злите езици говорят, че той започва да трупа антикварни предмети, за да бие по точки София Ротару. След това Жилището остава за него.

„Съставих план за действие, който Алла трябваше да следва. Беше ми забавно да създавам образ, който милиони хора трябваше да възприемат като реален – на самотната ранима Жена

В него аз не се вписвах, което ме устройваше напълно. В плана влизаха и ходове за ефектни скандали или моменти, когато трябваше да остане в сянка".

ГАЛКИН СМЕНИ ФИЛИП КИРКОРОВ

Младокът Филип Киркоров винаги се е клел 6 любов към „леля Аля". „Романите с певици явно са ми слабост. Нещо повече - погубваща страст11, признава арменецът от Варна. Мнозина го обвиняват в корист, когато се Жени за звездата. Филя продължава да се възмущава, че наричат сватбата им рекламен трик.

Сега е ред на Максим Галкин. Момчето обожава Алла, пърха около нея и е видимо доволен от секса си с нея. Лъвицата дори обсъжда еротичните си преживявания с него в собственото си радио „Алла", като дава съвети на младите момичета как да съблазняват мъжете, но и как да ги задържат до тях, докато са им нужни.

Няма коментари: