четвъртък, 23 септември 2010 г.

Любовницата на Алексей далеч по-добра партия от съпругата


От известно време Алексей Петров сякаш се е подложил на отслабване, но всъщност истината е друга за намалените му килограми – от една страна е притеснен за бъдещето си, а от друга тъжи по любовницата си, от която има дори дете.

Чаровната Ива Павлова измести окончателно от сърцето му неговата жена Мариана Петрова и затова още в ареста Трактора подаде молба за развод. Човек дори и да не разбира от това дали двама души си пасват и се привличат, без усилия може да каже, че Мариана не е точната партия за Алексей Петров.

Човек може да заяви, че бившата барета доброволно е пожелал да отиде в ареста само и само да е далече от съпругата си.

Вече е далече по документи, лошото обаче за него е, че тя продължава да му ходи на свиждания като от нервите човекът направо е отслабнал.

За него определено е по-добра партия значително по-младата Ива, която му подхожда и на имиджа. Може би и за това я е настанил в палата си, намиращ се в Израел и й е поверил една тлъста сметка, с която да се разполага.

Явно Алексей е влюбен до уши в спътницата си, с която по обясними причини са разделени, което е и допълнителният фактор, който действа срещу килограмите му и затова сякаш на пръв поглед се е подложил на отслабване.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: