четвъртък, 23 септември 2010 г.

Лора Крумова уцели десятката с гаджето


Бившата водеща на “Здравей, България” Лора Крумова уцели десятката с гаджето й Сотир, с който макар и да прекараха цяло лято в караваната без климатици, са били истински щастливи.

Всеизвестно е, че нейният възлюбен е инструктор по сърф и не им е трябвало климатична система, за да се охлаждат, а са използвали естествените от природата.

Представителката на зодия Лъв е в наистина много добри отношения с Близнаците, затова и чаровницата сега е на върха на щастието си.

Блондинката искаше нейният любим да остане в тайна за обществото, за да го запази само за себе си. Това обаче, така и не се случи, а бяха спипани от папараците. Затова и по-късно във всичките си изказвания, ставайки дума за него, тя непрекъснато разказва колко е прекрасен той и как я обгражда с внимание, едва ли не, както климатик неговия собственик.

Тук обаче връзката им е още по-голяма, тъй като вместо тя да настройва приятеля си, както това й е необходимо, ако желае определена температура, той се настройва по нея.

Лора Крумова разказва и че досега не е имала толкова голяма любов. Той й показал истинските радости от живота, които са обикновени на пръв поглед, но от тях човек се чувства наистина щастлив.

Вечерно време заспивали прегърнати под звездите, чувствайки естествения повей на природните климатици от романтиката, която се носела във въздуха.


бутони към социални мрежи

Няма коментари: