петък, 15 октомври 2010 г.

Елена Паришева и Ивелин Попов се отбиха до ключар


Според зодиакалните характеристики Елена Паришева, която е Лъв, и футболистът Ивелин Попов, който е зодия Скорпион, се очертава да са ползвали вече ключарски услуги.

За влюбените гълъбчета не им липсва игра в леглото, където мачкат чаршафите, но гаджетата си имат разлика в годините - Ивелин е роден на 26 октомври 1987 г, докато дотогава фолк дивата е била вече родена ( на 2 август 1984 г.), проходила и проговорила.

Именно заради разликата ще си берат ядове, тъй като е в полза за жената, а това рефлектира на връзката, тъй като нежните половинки са биологично по-развити за мъж по-голям от тях, макар и с минимална разлика.

Но за сексуалния Скорпион винаги му трябва нещо опитно от друга страна, за да му е на нивото, ето и защо толкова бързо се събраха Ивелин и Елена, тъй че няма как да не са се отбили до ключар, за да си извадят по един втори ключ за на всеки апартамента.

Точно и заради пламенността на Елена футболистът е хлътнал така – отговорила е на очакванията му.

Лошото обаче при такава връзка, между Скорпион и Лъв, е, че вторите не издържат на ревнивия характер на първите и това е пагубно за нея.

Поради тази причина за брак тук не може да се говори, а ако звездната двойка се реши на такъв скоро ще им се наложи отново да потърсят ключарски услуги, тъй като заради раздяла ще сменят ключовете на входните си врати.


споделяне на връзка

Няма коментари: